Xiaomi Mi Power Bank 3 Modeli, 30.000mAh Kapasitesi İle Tanıtıldı

Xiaomi, geçtiğimiz sene Mi Power Bank 3 modelinin farklı bir modleini tanıtmıştı. Şirket şimdi de yaklaşık 24 dolar fiyat etiketine sahip olan yeni bir versiyonu piyasaya sürdü. 18W hızlı şarj desteğine sahip olan bu güç bankası modeli, 18 Haziran’dan itibaren Çin’de satışa sunulacak.

Xiaomi’nin yeni güç bankası modeli geçtiğimiz sene tanıttığı Mi Power Bank 3’ün 50W modeline çeşitli açılardan benzerlik göstermektedir. Ancak yeni modeldeki en büyük fark 18W hızlı şarj özelliğinin sunulmasıdır. Bir diğer fark ise 30.000mAh kapasiteli bataryaya sahip olmasıdır. Geçen yılki 50W hızlı şarj destekli modelde ise 20.000mAh kapasiteli bir batarya mevcuttu.

Geliştirilmiş pil kapasitesi, yeni modelin daha büyük bir gövdeye sahip olmasına sebebiyet vermiştir. Xiaomi, güç bankasının 10 güne kadar dayanacağını belirtiyor. Ayrıca Redmi K30 Pro modelini tam şarj ile 4,5 kere şarj edebileceğini belirtmektedir. iPhone SE 2020 modelinde ise bu durumun 10,5 kez olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi’nin yeni nesil power bank modeli çoğu dijital ekipman ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Bunun yanında aynı anda üç farklı cihazı şarj edebilmenize de olanak tanıyor. Cihazda iki adet USB-A ve bir adet USB-C bağlantı noktası bulunuyor.

Cihaz 24W ile şarj edebileceğiniz bir USB-C bağlantı noktası içeriyor. Bu giriş ile güç bankasını hızlıca şarj edebiliyorsunuz. Power bank modelinin sahip oldu şarj derecesi desteği birçok Apple ve Android telefonlarda sorunsuz bir şekilde şarj edilebilmesine olanak tanır.

“Xiaomi Mi Power Bank 3 Modeli, 30.000mAh Kapasitesi İle Tanıtıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın