Yeni Sızıntıya Göre iPhone 12 Ekim Ayında Tanıtılacak

Apple’ın yeni nesil iPhone modellerinin tanıtılacağı ve piyasaya sürüleceği tarih ile ilgili söylentilerin ve sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Apple, kısa süre önce yeni iPhone 12 modelinin geçtiğimiz senelere kıyasla daha geç bir tarihte tanıtılacağını doğrulamıştı. Şimdi yeni bir sızıntıya göre iPhone 12 modeli Ekim ayında tanıtılacak.

Bu yeni sızıntı, geçmişte yaptığı doğru Apple sızıntılarıyla tanınan Jon Prosser’dan geliyor. Kaynaklara göre, iPhone 12 lansmanı şu anda Ekim ayı için planlanıyor. 12 Ekim için hazırlıkların başladığı belirtiliyor. Bununla birlikte tanıtılan yeni nesil iPhone 12 modellerinin tanıtımdan bir hafta sonra satın alınabilir olacağı söyleniyor. Prossser’a göre iPhone 12 Pro modelleri diğerlerine göre daha geç bir tarihte satışa çıkacak.

Jon Prosser’ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı gönderi sadece yeni iPhone 12 modelleriyle sınırlı değil. Amerikalı teknoloji devi Apple’ın yeni Apple Watch ve iPad modellerini Eylül ayında bir etkinlik yerine basın bülteni yoluyla tanıtacağı iddia ediliyor. Eğer böyle bir durum ortaya çıkarsa muhtemelen iPhone 12 lansmanı da geçtiğimiz sene düzenlenen etkinliklere göre daha kısa sürecektir.

Tüm bunların yanı sıra bahsedilmesi gereken iki önemli duyuru var. Bunlardan ilki Prosser tarafından sunulan twette yer alıyor. Prossser’ın paylaşımına göre iPhone 12 serisi kademeli olarak piyasaya sürülecek ve belirtilen bu tarihler zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. İkinci duyuru ise bu bilgiler sadece bir sızıntıdan ibaret. Yani kesinlikle bu tarihlerde tanıtılacak gibi bir durum söz konusu değil. Ancak sızıntının kaynağı güvenli olduğu için tarihlerin doğru olma ihtimali yüksek.

“Yeni Sızıntıya Göre iPhone 12 Ekim Ayında Tanıtılacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın