Azzurri Road to Wembley

Azzurri Road to Wembley ilk olarak 2021 yılı içerisinde vizyona giren ve 61 dakika boyunca herkesi ekran başına kilitlemeyi başaran filmlerden bir tanesi olmuştur. Kısa sürede bu kadar başarılı bir yapım haline gelmesi film severlerin kendileri için en çok araştırdıkları konulardan bir tanesi olmasına yardımcı olmuştur. Hem spor hem de belgesel kategorilerinde sevenlerinin karşısına çıkan bir film olarak da ye almaktadır.

Herkes tarafından Gök Mavililer olarak da bilinen bir isim olurken oyuncu kadrosu ile de adeta izleyen herkesi kendisine hayran bırakmaktadır. Bu kadar üstün performanslı bir film olması özellikle çocuk  ve genç kesimin örnek alacağı kadar başarıları içerisinde barındırmaktadır.

Resmi Pokerklas giriş adresi websitesi ile değişen giriş adreslerine ve kullanılan güncel domaine web ve mobil üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Azzurri Road to Wembley Konusu

Azzurri Road to Wembley konusu incelenirken Mancini isminde olan bir karakterin Azzuri kanadında ilk maçı ile İngiltere ye karşı final maçı sırasında meydana gelen sürece kadar bu yolda verilen zafer yolculuğunu anlatan belgesel film olarak da gözlenmektedir. Azzuri bu anlarda tam bir yıllık süreç içerisinde topluluk olarak da yaşamayı seçmiştir.

Hayallerinden sevinçlerine acılarından umutlarına kadar her ne varsa kameralar karşısında yaşamayı da seçmiştir. FGIC ile takımın Avrupa şampiyonasında yer alması için önceki günlerde meydana gelen 4 bölüm sayesinde milli takımın Avrupa şampiyonasına yaklaşması sırasında verdiği dev mücadeleyi öne çıkarmaktadır. İlk genelci olan ağın dahi ne kadar önemli zaman dilimlerine televizyon ve filmler aracılığı ile ulaştığını da göstermektedir.

Poker Rehberi sizlerle

Azzurri Road to Wembley Oyuncu Kadrosu

Azzurri Road to Wembley oyuncu kadrosu genel olarak incelenecek olduğu zaman;

  1. Nicolò Barella
  2. Leonardo Bonucci
  3. Giorgio Chiellini
  4. Daniele De Rossi
  5. Gianluigi Donnarumma
  6. Alessandro Florenzi

Bir yanıt yazın