Darıca Özel Arçelik Beyaz Eşya Servis


Teknoloji ve internet çağını en iyi şekilde değerlendirenler servis sektöründe daima biradım önde gidiyor. Bizler sürekli olarak teknolojin peşinden gidiyoruz ve çalışmalarımızda teknolojiyi de en iyi şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz. Arçelik marka ürünlerinizin servis işlemlerinde gerekli olan tüm teknolojik aletler firmamızda bulunuyor ve bu aletler sayesinde daha kısa sürede hizmetlerimizi tamamlıyoruz.

Bu aletlerden bir tanesi performans ölçer. Ürünlerinizin verimlilik testlerini ve performansını ölçen bu alet sayesinde Arçelik marka ürünlerin ömrünü kolayca test edebiliyoruz. Klimalarınız ya da buzdolabınız bizim için hiç fark etmiyor, Arçelik imzasına sahip olan her ütün bizim ilgi ve servis alanımıza giriyor. Verdiğimiz hizmetler piyasanın çok ama çok üstünde hizmetlerdir, sizler de dilerseniz hizmetlerimize göz atabilir ve bu sektörde bizleri araştırabilirsiniz.

İstanbul bölgesinde birçok insanlar çalışıyoruz ve bizimle çalışanlar işçiliğimizden ve güler yüzümüzden oldukça memnun. Arçelik markası için verilen hizmetlerde hiçbir şekilde yüksek rakamlar sunmuyoruz ve faturalarınız ile birlikte 1 yıl garanti belgenizi de sizlere veriyoruz.

Bu belge ile 1 yıl boyunca ürünlerinizde meydana gelebilecek herhangi sorun için bizleri arayabileceksiniz ve en önemlisi de ücretsiz servis hizmeti alabileceksiniz.

Memnuniyet ve güvenin ön planda olduğu firmamızda teknik servis ekiplerimize aklınızda bulunan soruları yöneltebilir ve tatmin edici cevaplar alabilirsiniz. Özel servis hizmetlerinin bir numarası Darıca Arçelik Servisi firması hafta içi ve hafta sonu olmak üzere daima sizlere hizmet veriyor.

Bir yanıt yazın