Makyajlanan Seat Ateca Tanıtıldı

2021 model yılıyla makyaj operasyonuna dahil edilen Seat Ateca, güvenlik ve tasarım gibi önemli parçalarda iyileştirme içeriyor.

Kısa süre önce görselleri üzerinden yüzünü göstermeye başlayan yeni Seat Ateca resmi kaynakları üzerinden dijital olarak tanıtıldı. 2016 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana 300.000 adetin üzerinde kullanıcıya ulaşan Ateca’da içte ve dışta tasarımsal yenilenme, güncellenmiş motor seçenekleri ve yeni güvenlik teknolojisileri ön planda.

2021 Seat Ateca hakkında öne çıkanlar

2021 Ateca ile birlikte Xcellence donanım paketinde de daha arazi çizgileri sunan değişimler dikkat çekiyor. Alüminyum parçaların da daha fazla kullanıldığı bu pakette Ateca’nın lüks algısı da yukarıya çekilmek isteniyor. Dış tarafdaki değişimler Leon’da da gördüğümüz LED farlarla başlarken yen bir ızgara ve tampon da dahil olmak üzere diğer parçalara da yansıyor. Arka bölümde de full-LED stoplar, egzozlar ve tampon değişimin temel dinamiklerini oluşturuyor. Nitekim aracın içerisinde kullanılan deri ve diğer kaplama malzemeler bunu destekliyor. 10.25 inç dijital sürücü ekranı 9,2 inçlik dokunmatik multimedya ekran da güncellemeyle birlikte kullanıcı deneyiminde fark yaratacak parçalar arasında. Elektronik destekler; Adaptif Hız Sabitleyici, Çıkış Yardımı ve Çarpışma Öncesi frenlemeli, ön bölge asistanı ve diğer birçok güncel parçayı üzerinde taşıyor.

Yeni Ateca’nın motor seçenekleri bildiğimiz üniteler. Giriş seviyesinde 110 PS güç üreten 1.0 litrelik üç silindirli bezinli motor var. Bir üst pakette ise 150 PS güç üreten 1,5 litre dört silindir aktif silindir kapatma teknolojisiyle geliyor. 6 ileri manuel ve 7 kademeli DSG burada seçilebilecekle arasında. Benzinli seçeneğin en üst noktasında ise dört tekerlekten çekişli altyapıyla kombin edilen 190 PS güç üreten 2.0 litrelik makine var. Dizel tarafına baktığımızda 2.0 litrelik motorun 115 PS ve 150 PS ile geldiğimi görüyoruz. Ateca’nın satış ve teslimat süreci önümüzdeki günlerde netleşecek.

Kaynak: https://www.sekizsilindir.com/2020/06/makyajlanan-seat-ateca-tanitildi-iste-degisimler.html

Bir yanıt yazın